RO Study
👤
Robertsasa
Robertsasa
23-01-2022
Matematică
a fost răspuns
cat este 5×8 va rog mult
Răspuns :
Arinacazacu8
Arinacazacu8
23-01-2022
Răspuns:
5x8=40
sper că te-am ajutat
Answer Link
Stefaniaiordache82
Stefaniaiordache82
23-01-2022
5×8=40
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Clasa Sunt 26 De Elevi. Daca Din Clasa Ar Pleca Doua Fete Si Trei Baieti , Atunci Numarul Fetelor Ar Fi Egal Cu Dublul Numarului Baietilor . Determinati
1. Explica,intr-un Text De 3-5 Randuri Titlul: Alexandru Lapusneanul De C. Negruzzi2. Scrie Un Text De 5-7 Randuri In Care Sa Explici Urmatoarea Secventa : "Bo
Daca X+y Supra 2x+y Este egal Cu 4 supra 5 Calculati X Supra y
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex, Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 7,8,9 Si 12.
In Trapezul Isoscel ABCD (AB Paralel CD ,AB<CD) AB= 5cm, BC=6cm, M(<BCD)=60 Gradea) Caluculati CD b)Daca AD Se Intersecteaza Cu BC In M ,calculati Perimet
A) Exista Nr. Naturale n Astfel Incat Multimile C= {4x + 1; 12; 27} Si D= {4x; 4x + 2; 2x + 7} Sa Aiba Doua Elemente Comune ? Justificati RaspunsulB) Determinat
1. Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate : Ce-or Face In Vanturi / Fosnitele Frunze .2. Construiti Un Enunt In Care Substantivul Floarea-soarelui
La Poezia "Toamna" De Ion Pillat Comentat Semnificatia Comparatiei "cheia/ Rugginita, Ca O Frunza, A Trecutului Meu Mort" In 5 Randuri
Det. Nr. Divizorilor Urmatoarelor Nr Nat. : a) 72 b) 225 c) 300
Transcrie Din Poezia St.o.iosif Inserarea Doua Epitete Care Determina Subst . 2.precizeaza Masura Ultimei Strofe 3. Indica Felul Rimei Din Prima Strofa