RO Study
👤
Cosdegunoi2011
Cosdegunoi2011
25-05-2015
Geografie
a fost răspuns
care este fauna in europa centrala
Răspuns :
Madalyn
Madalyn
25-05-2015
In Europa Centrala intalnim cea mai variata si abundentã fauna : elanul , cerbul, gaita, cucul, caprioara, prepelita , cocorul,dropia , ciocarlia, marmota, viezure, popandau , vulpea rosie , rasul , ursul , mistretul , capra neagra, iepurele , etc .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizați Toate Tipurile De Narator?
Sensul Asemănător Cuvântului Contră Repede
Dacă A = {5,6,7,8} Și B = {3,4,5,6} Atunci A Intersectat B
UITAȚI-VĂ LA IMAGINE ȘI COMPLETAȚI ȘIRUL! DAU CORONA!!!!! ȘIRUL C ȘI D!!
1. A) Completează Enunțurile, Folosind Cuvinte Din Textul Întâlnirea Lui Tom Cu Printul De , Mark Twain, Prezentat La Pagina 50 Din Manual. • Într-o Zi De Toamn
5. Expectorația Din Edemul Pulmonar Este Cu Excepția: a) Spumoasa b)aerata c)hemoptoica d) Rozata
Transformati Din Baza 10 În Baza 2 Nr 85 Explicare Pas Cu Paa Va Rog Frumos Îmi Trebuie Acum
3.Complete The Chart With The Next Words:-climbing-a Theme Park-summer Camp-a School Exchange -a Guided Tour-a Safari-skiing-sailing-trekking
Vă Rooooooog....rapid ,am Nevoie Urgent Pls!!!!! Vă Rooooooog Dau Coroană Și Inimă +5 Stele Și Promit Să Mă Abonez La Cel Care Răspunde.. Vă Rooog Până La Ora
Repedee Va Rog!!! Identifica Verbele La Modul Indicativ Si Stabilește La Ce Timpuri Trecute Sunt Acestea Completand Pe Caiet Un Tabel Asemanator Celui Dat.