RO Study
👤
Cretumaria2000
Cretumaria2000
24-05-2015
Matematică
a fost răspuns
patratul nu are linii de simetrie
Răspuns :
Valush
Valush
24-05-2015
Propozitia e falsa. Caci patratul are 4 axe de simetrie .
Answer Link
Undone11
Undone11
24-05-2015
Afirmatia este falsa.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Cifrele Necunoscute Din Fiecare Egalitate. a)a,b+b,a=9,9 b)2,ab+a,1b=4,38 c)aa,a+a,a=24,4
Ma Ajutati Va Rog Cu Explicarea Titlului ,,Plecarea Zapezilor ,, A. E Baconsky In Forma De Compunere ! Mersii <3
Determinati Numérele X; Y; Zstiind Ca X/7=y/5=z/11 Si X+y+z=138 Va Rog Ajutati-ma!!! Multumesc!!!
Calculeaza Suma Dintre Numerele Lunilor Dintr-un An Si Numarul Care Arata Virsta Ta
Buna.....imi Puteti Schita Va Rog O Compunere Argumentativa....pentru Genul Epic Si Liric?
Intr.o Clasa Sunt 30 De Elevi Din Care 40% Sunt Fete. Calculati: A) Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa B) Cate Fete Trebuie Sa Se Transfere Din Clasa Pentru
Imi Puteti Spune Forma De Genitiv-dativ Singular A Urmatoarelor Substantive: Bucurie, Bunica, Floare, Gradina ? Multumesc!
-Bună...!! Vă Rog Scrieți-mi O Compunere Despre O Excursie La Mare Sa La Rîu..Urgent..!! Ofer CAMPION,MULȚUMESC Și Multeee PUNCTE...!
UN DIALOG INTRE LIZUCA SI PATROCLE
Buna. Imi Poate Explica, Va Rog Frumos, Cineva Cazurile (Dativ, Acuzaativ, Nominativ, Genitiv, Vocativ Etc.) Va Rog.....v-as Fii Recunoscatore.....