RO Study
👤
Robyroberto1113
Robyroberto1113
20-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă! ...
Răspuns :
Turcangalina74
Turcangalina74
20-01-2022
Răspuns:
.....cum sa te ajut gindeste
Explicație pas cu pas:
..nustiu
sorry
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Matrice A (din Poză)Să Se Arate Că Mulțimea G = { A, A², A³, A⁴ } Este Grup In Raport Cu Operația De Înmulțire A Matricelor
Opera "Alexandru Lăpușneanu" De Costache Negruzzi Trebuie Învățată Pentru Bac, La Profil Real? Am Învățat Doar Nuvela "Moara Cu Noroc" Si Nu Stiu Daca Este Nevo
9. Fie Unghiurile Adiacente <AOB Şi <BOC, Astfel Încât M(< BOC) = 2 M<(AOB). Bisectoarele Lor Formează Un Unghi Cu Măsura De 60°. (ОВ' Este Semidre
Să Se Studieze Continuitatea Funcției:vreau Doar Subpunctul C)
Exercițiu 4 Vă Rog Dau Coroanaaaaaaaaaaaaa
In Tabelul De Mai Jos Sunt Elementele Unui Triunghi ABC, KA = 90°, Cu AD Perpendicular Pe BC, D Aparține (BC). Completați Tabelul, Ştiind Că Dimensiunile Sunt M
8. Să Se Rezolve In Q: A) X=3x-12 D) 0,5x=-2(12+x) B) 4x+16=&r E) 7x+3=6x-4 G)x+5=-5-5(x-2) H) 8(x-7)=8-6(x+1) J) 18-5x=x C) 6x=2x-20 F)x+30=4-2(x+6) I) 2-2
ABC_G=ecuațiile Medianelor Și Centrul De Greutate.Exercitiul Trebuie Sa Aibe :1.Corectitudinea Prezentării Noțiunilor Teoretice 2.Prezentarea Și Corelarea A Min
Determinați Aria Totală A Unei Piramide Patrulatere Regulate Cu Muchia Laterală De 10 Cm Și Înălțimea De 5 Cm.Ajutooooot, Va Rooooog!!!
Să Explorăm Textul De La Pagina 198 Textul Legenda Privighetorii(vă Rog Mult Am Pus Multe Puncte Ajutațimă Dau Și Coroana)