RO Study
👤
Mihai8775
Mihai8775
20-01-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog e vorba de B
Răspuns :
Amalianagy
Amalianagy
20-01-2022
Răspuns:
Nu știu îmi pare foarte rău paaa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completethispostcard Asing AM ,IS ,ARE AM NOT ,ISN 'T , AREN'T. Hello! My Name__is __Jack Andd This __is __Sue
Scrie În Dreptul Fiecărui Enunț Litera A Dacă Enunțul Este Adevărat Sau Litera F Dacă Enunțul Este Fals 1 Rădăcină Nr 8la 100 Este 4la 100
Ex 18, Dau Coroana Urgent!!
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Va RoggggUn Telefon Care Costa 1000 De Lei Se Ieftinește Cu 10 La Suta , Iar Noul Preț Se Mărește Cu 10 La Sută. Diferența Dint
O Carte Cu Masa M= 600 G Se Afla Pe Marginea Unei Mese, La O Înălțime H= 80 Cm Fata De Sol. Din Neatenție, Tudor Atinge Cartea Și Aceasta Cade De Pe Masa. Care
Cel Mai Mare Si Mai Activ Vulcandin Lume Se Afla Pe Insulele Hawaii. In Componenta Produselor Vulcanice Eliminate Intra Mai Multe Substante Chimice ;so2,co,sio2
Precizați Corect Felul Predicatelor: Rămăsesem Tăcută In Acea Clipă Chiar Daca Inima Se Dădea De-a Tumba Bătând Nebunește; Parcă Ma Facusem Mai Mititică In Colt
Cel Mai Mare Si Mai Activ Vulcandin Lume Se Afla Pe Insulele Hawaii. In Componenta Produselor Vulcanice Eliminate Intra Mai Multe Substante Chimice ;so2,co,sio2
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Va RoggggUn Telefon Care Costa 1000 De Lei Se Ieftinește Cu 10 La Suta , Iar Noul Preț Se Mărește Cu 10 La Sută. Diferența Dint
Sa Se Calculaze Densitatea Lichidului Dintr-un Cilindru Stiind Ca Masoara 50 Ml Si Cantareste 50 G.