RO Study
👤
Leicamateipetru12
Leicamateipetru12
19-01-2022
Matematică
a fost răspuns
v a rog tot dau coroana
Răspuns :
Borneayanis797
Borneayanis797
21-01-2022
Răspuns:
la 91 e
132x5 deci
660
Explicație pas cu pas:
132x5=660
Answer Link
Deinemutteristblod69
Deinemutteristblod69
21-01-2022
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut ! Am Ca Tema De Făcut O Povestioara Despre O Întâmplare Haioasa Din Viața Mea Si Nu Știu Ce Sa Fac .. Cine Ma Poate Ajuta , Va Rog Mult . Puteți Sa Puneti
Sa Se Determine Numerele Reale M Pentru Care Punctul A(m,0) Apartine Graficului Functiei F:R⇒R,f(x)=x2-3x=2
Precizati Tipul De Rima Din Poemul Calin File Din Poveste Va Roggg
Completeaza : Where I ........ ( You/be ) At 5 O'clock Yesterday ?I ....... ( Cook ) Dinner While Tony ...... ( Work ) In The Garden .When (you/see) Sue ?While
Scara 1: 1.000.000la 1 Cm Pe Desen Corespund... Km In Relitate Si Sa Imi Expilicati Cum Ati Facut
O Propozitie Cu Un Pronume Relativ,caz acuzativ,functia Sintactica De Complement Direct
Media Aritmetica A Doua Nr Este 24,iar Primul Este Egal Cu 3 Supra 5 Din Al Doilea. Aflati Cele Doua Nr
Vă Rog, Repede!Selectează Substantivele Din Ultimele Două Strofe Din Poezia Iarna, De Nicolae Labiș.Scrie, În Dreptul Fiecărui Substantiv Descoperit, Ce Exprim
Simplificati Fractia: 6+12+18+...+96 Supra 8+16+24+...+128
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati. Trebuie Fac Un Text Argumentati De 15-30 Randuri Despre Importanta Activitatilor De Voluntariat In Formarea Personalitaii Unui Adol