Răspuns :
Răspuns:
Grădina bunicii
Într-o zi de vară răcoroasă mă plictiseam acasă,dorindu-mi să fac ceva interesant.Și astfel i-am cerut mamei permisiunea de a merge la bunica și desigur a fost de acord.
Când am ajuns la ea,tocmai ce scosese o prăjiitură de la cuptor.Mi-a întins o porție,mi-a înmânat o carte și m-a sfătuit să mă duc să citesc în grădina ei din spatele casei,unde,zicea ea,sigur nu mă voi plictisi.Într-adevăr când am ajuns acolo,am rămas uluită.Avea niște trandafiri incredibili,care se cățărau pe pereții casei,avea foarte multe ghivece cu narcise și zambile.Într-un colț,bine plantate,avea lalele roșii,galbene și albe.Erau atât de frumoase încât îți tăiau respirația.Când le-am mirosit era ca și cum eram dusă într-o nouă lume.Spre surprinderea mea,avea și câțiva palmieri.Nu știu cum de nu am știut niciodată de această grădină mirifică,dar bunica mi-a zis că e micul ei secret și că venea aici pentru relaxare.
Seara când am ajuns acasă,pe lângă faptul că am avut o considerabilă poftă de mâncare,le-am spus părinților că îmi voi face o grădină în curtea din spate,un spațiu al meu.Ei mi-au zâmbit și au încuviințat.
Explicație: