RO Study
👤
Craciunraul
Craciunraul
24-05-2015
Limba română
a fost răspuns
ce este fraza si cu ce se ocupa?
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-05-2015
Fraza este o imbinare de propozitii care se afla intr-un raport de coordonare sau subordonare , exprimand anumite idei.
Fraza da coerenta textului si ii confera acestuia o muzicalitate aparte.Ajuta la o exprimare cursiva in cadrul unui text
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. La Un Concurs De Alergare Au Participat 468 De Copii. După Ce Au Renunţat Numărul Rămas De Fete A Fost Egal Cu Cel De Băieţi. Câte Fete Au Fost Înscrise 68 D
Asociază Fragmentul Din Brâncuși Sau Cum A Învățat Țestoasă Să Zboare De Moni Stanila Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Că Lectura Suplimentară
4. Fie Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB || CD, AB = 12 Cm, AD = 4√3 Cm, BC = 8 Cm Şi A=90°. Punctul M Este Intersecţia Dreptelor AD Şi BC.a) Arată Că DC = 8 Cm.b
61) Afla Numerele A, B, C, Știind Că Sunt Adevărate Ambele Propoziții: A × B × C = 36 Şi A × B Scrie Toate Variantele.
Mă Poate Ajuta Cineva Urgent?? Mulțumesc Anticipat Cui Răspunde!! ♡
Redactează Rezumatul, În 100-150 De Cuvinte, Fragmentului Din O Scrisoare Pierdută De Ion Luca Caragiale. În Rezumatul Tău, Trebuie: Să Formulezi Ideile Impor
Va Rog Ajutați-mă!!!
3. Identifică Omonimele Din Textul De Mai Jos; Alcătuieşte Enunţuri Cu Sensul Diferit De Cel Din Text. Lângă Lac, Pe Care Norii Au Urzit O Umbră Fină, Ruptă De
10 Rânduri Despre Ziua Limbii Române
Vreu Și Eu Un Comentariu “La Conac” Dau Coroana