RO Study
👤
Litaproasta1
Litaproasta1
18-01-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 13 va roggg dau coroana
Răspuns :
Luciapascu
Luciapascu
18-01-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Ce Se Varsă Fluviul Zambezi Printr-o Delta Sau Printr-un Estuar
Tropicul Racului Strabate Cele Trei Peninsule Din Sudul Asiei. Explicati Diferentele De Vegetatie, Fauna Si Soluri Dintre Cele Trei Zone Geografice, Desi Sunt S
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
Rezolvati In N Inecuatiile; 108-5,69orix>94,36; 59-8,3ori X<6,32; 11,6-3,9ori X>5
1. Care Este Probabilitatea Ca La Arunacarea Unui Zar Sa A Para Fata Cu Cinci Puncte?Dar Cea Cu Trei Puncte? 2. Arunci Un Zar. Vreau Sa Apara Fata Cu Patru Punc
Construiti :1 . O Linie Franta Deschisa Formata Din 4 Segmente.2.o Linie Franta Inchisa Formata Din 3 Segmentedau Un Punctaj Maxim Celui Ce Va Raspunde! Va Rog!
Descrietimi Si Mie Un Joc Va Rog?
Va Rog Ajutati-ma Cu O Compunere Cu Tema Muguri De Primavra, Sau O Idee.Multumesc!
Zicetimi Si Mie Cum Se Formeaza Adj. Pronominal Posesiv??? si Articolul Demonstrativ ce Este Diftongu,,triftongu,,hiatul???
Pe O Lampa Electrica Este Marcat 12V Si 36W Calculati Rezistenta Electrica A Lampii Ce Energie Disipa Aceasta Lampa In Timp De Un Minut?