👤

URGENT!!! Va rog frumos! Sunt disperata. E pentru maine si pentru nota! Dau coroana! Primul ex. din a doua poza. Nu trebuie facut si acel eseu.Trebuie doar sa scrieti cateva randuri despre fiecare persoana din primul document (se afla in prima poza).

URGENT Va Rog Frumos Sunt Disperata E Pentru Maine Si Pentru Nota Dau Coroana Primul Ex Din A Doua Poza Nu Trebuie Facut Si Acel EseuTrebuie Doar Sa Scrieti Cat class=
URGENT Va Rog Frumos Sunt Disperata E Pentru Maine Si Pentru Nota Dau Coroana Primul Ex Din A Doua Poza Nu Trebuie Facut Si Acel EseuTrebuie Doar Sa Scrieti Cat class=

Răspuns :

Răspuns:

Fata care a născut-cred că fata ar trebui să fie mai atentă ce face și să nu se culce cu toți băieți dar să se gândească la carete.

mama fetei-aceasta doamna își face prea multe griji chiar și dacă îi va scădea nota poate să mai învețe puțin și să o refacă la o evaluare și e nici o problema unii elev pe poate pune note mai mici.

directoarea-in loc ca să o exmatriculeze ar trebui să o ajute cu copilul și să nu alunge.

medicul-ar fi mai bine ca să o încurajeze în loc să o sperie mai tare.

preotul-eu cred că preotul ar avea dreptate deoarece dacă cineva se comportă așa de urât e mai bine să se mute decât să suporte atâta scandal.

sociologul-daca vorbești liniștit și întrebi ce sa întâmplat na una ba alta și îi mai dai un sfat ori alt ceva poți să faci un bine.

ultimul-chiar și de se nasc copii și cresc pe pământ oamenii în loc să se înmulțească numărul scade și scade.

Explicație:

îmi cer scuze dar la ultimul nu se înțelegea denumirea dar se înțelegea părerea lui.