RO Study
👤
Cozminamocanu
Cozminamocanu
17-01-2022
Matematică
a fost răspuns
an =5-n
supra
2
ajutați-mă va rog
Răspuns :
Deaconudeaconumariam
Deaconudeaconumariam
17-01-2022
Explicație pas cu pas:
[tex]5 \\ - \\ 2[/tex]
pofti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie Un Iepure1)infatisarea2)alcatuirea Corpului3)mediul De Viata4)grupul Din Care Face Parte5)modul De Deplasare6)hranirea
Ajutor!!!1)Where...yesterday? I Didn't Go Anywhere.a) Went You; B) Did You Went; C)did You Go; D)was You Go;2) I...to Russia.a)have Never Been; B)been Have Neve
SCRIETI TREI ENUNTURI DIN CARE SA REIASA NECESITATEA PROTEJARII RESURSELOR NATURALE: APA LEMNUL SI CARBUNI. VA ROG MULT E URGENT!!!!!!!!!
Care Saunt Cele Trei Neologisme Din Cuvintele Urmatoare:aceea, Sa Declar, M-am Hotarat,constiinta,sa Ispasesc,mumurand,gardianul
Scrie Folosind Cuvinte La Urmatoarele Fractii:1 (5),6 (9),2 (9),1 (3) ,120 (150),18 (81)
Sa Imi Spuna Cineva 3 Prop Cu Broasca Sensuri Diferite Ca Nu Am Inteles Prea Bine...dau 5 Stele unui Raspuns Frumos.
Care Este Felul Pronumelui Noi
Scrie Un Eseu Privind Subiectul "Viitorul Meu European"
Am Nevoie De Ajutoooooor!!!Cum Sunt Cuvinetele Subliniate In Contextele:,, ... Purtand Pe Zidurile Sale Urmele Bombelor dusmanesti ... ,,Îl dusmanesti Atat De M
In Care Directie Fata De Continentul America De Sud Este Situata: a)Eurasia b)Australia c)Antarctida