RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-01-2022
Matematică
a fost răspuns
aflati numerele naturale x si y
Răspuns :
Iolandailie157
Iolandailie157
17-01-2022
Am egalat fiecare raport care are necunoscuta cu 2/3 si am aflat valorile lui x si y.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Scrieţi Un Program C/C++, Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N (n≤1000) Şi afişează Pe Ecran, Separaţi Prin Câte Un Spaţiu, Primii N Termeni A
Diferența A Două Numere Este 100, Iar Numărul Mai Mic Se Cuprinde În Celălalt De 6 Ori. Găsește Numerele! Repede Va Rog!
Dintr-o Ladita Cu Biscuiți Sa-u Vândut În Prima Zi 21 Kg. În A Doua Zi Cu 12 Kg Mai Mult, Iar În A Treia Zi 34 Kg. Cîte Kg De Biscuiți S-au Vândut În Cele 3 Zil
6501 M Pătrați = Ha Ati
Suma A Trei Numere Este 448.Primul Număr Este Jumătatea Din Sumă.Al Treilea Număr Este Cu 124mai Mare Decât Al Doilea Număr .Afla Fiecare Număr
Construiește O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propoziție Subordonată Condițională Care Să Aibă Ca Termen Regent Verbul A Greși
Perimetrul Unui Pătrat Este 120 M.aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungime De Trei Ori Mai Mare Decât Latura Pătratului Și Lățimea Cât Jumătate Din La
Limita Când X Tinde La Infinit Din Arctg X/x. Vreau Rezolvare Pas Cu Pas. Mulțumesc!
36!!pls!! Dau Coroana
Mă Poate Ajuta Cineva La Acel Tip De Ecuații?..ce Tine De Catena Ciclica Si De La Ex 1 D), F) Va Rogggg Multtt