RO Study
👤
Necicute
Necicute
17-01-2022
Matematică
a fost răspuns
1023:28=? Vreu și cu explicație
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-01-2022
Răspuns:
Bună!
Sper că te-am ajutat!♧
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Radu Este De 6 Ori Mai Mare (mai Vârstnic) Decât Teodor Și De 2 Ori Mai Mic Decăt Mihnea.De Căte Ori Este Mai Mare Mihnea Decât Teodor?Vă Rog Frumos
IMI TREBUIE URGENT!!!!!!!! DAU COROANA!!!!
As Avea Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema Subpunctul C. Intervalele De Monotonie Mi-au Iesit : f Este Strict Descrescătoare Pe (0,1) f Este Strict Crescăto
Energia Mareelor Este Valorificata In Statul...: a) Franta b) Regatul Unit Al Marii Britanii Si Al Irlandei De Nord c) Grecia d) Suedia
Scrie Dnumirea Partilor Componente Ale Corpului Uman:
Exercitiul 1 Va Rog Frumos, Am Nevoie Pana Maine. Ofer Punctaj Mare
Scrie Mai Jos Un Enunț In Care Cele Trei Substantive,însoțite De Adjectivele Alese,sa Fie Pe Rand Subiecte.Substantivele: Vrăbiuța; Soția; Soțul;Textul Se Numeș
Ce Am Gresit Aici ? #include #include using Namespace Std; int Main() { Float D1,d2,l; Int Aria ,D1,D2; Cin>> D1>>d2; Aria=(d1*d2)
Cum Se Rezolva Ex De Acest Tip (d) ??? Adica La Ce Sa Ma Gandesc Prima Data, Sau Care E Primul Pas... Multumesc Frumos
Ajutor... Calculati Masa Solutiei De Acid Sulfuric De Concentraţie Procentuală Masică 50%, Exprimată În Grame,necesară Pentru A Prepara 4 L De Soluţie De Acid S