RO Study
👤
Spciubsicuig
Spciubsicuig
17-01-2022
Limba română
a fost răspuns
3x127-500:5
????????????
Răspuns :
Maas10
Maas10
17-01-2022
Răspuns:
3x127-500:5=381-100=
2
8
1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Se Consideră Dreptunghiul ABCD Cu AB = 18 Cm Şi AD = 12 Cm, Iar Punctul P Mijlocul Laturii AB. Se Ştie Că Me (DP), Astfel Încâ: DM = 2MP. A) Calculați Aria D
Comentează, În Şase Enunţuri Dezvoltate, Afirmaţia: Cînd Nu Lucrez, Am Impresiacă Nici Nu Trăiesc.
Buna, Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog Frumos La Doua Probleme? Multumes!
Într-o Clasa Sunt 21 De Fete Și 9 Băieți. A) Cât La Suta Din Nr Elevilor Reprezintă Băieții? B) Cât La Suta Din Nr Elevilor Reprezintă Fetele?
2. Rezolvati Prin Metoda Mersului Invers Problemele:a) Am Ales Un Număr ; L-am Înmulțit Cu 5, La Rezultat Am Adăugat 41, Suma Obținută Am Împărțit-o La 7 Și Din
Din 100 M De Material Se Pot Confecționa 30 De Saci Mari Și 5 Saci Mici. Cât Material Se Folosește Pentru Un Sac Mare, Dacă Pentru 4 Saci Mari Se Consumă Tot At
Exercițiul 23 Va Rog
Read The Sentences And Answer The Question Below . 1. The Man Who/that We Saw In Court Had Handcuffs On. 2.The Bank Robbery Which/that Happened This Morning Was
De Ce Este 10 Ph Ul?
Daca Toate Râurile Se Varsă În Mări Si Oceane, De Ce Nivelul Lor Este Constant? Ce Se Întâmplă Cu Toată Cantitatea De Apă Ce Ajunge In Mări Si Oceane?