RO Study
👤
Zni1997a
Zni1997a
17-01-2022
Istorie
a fost răspuns
e urgent am 4min ajuuuuuuutttoooorr
Răspuns :
Alexandrabucateli
Alexandrabucateli
20-01-2022
Răspuns:
unde au luptat pe vremuri în anul 1942
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 3 4 Propozitii In Care Sa Prezinti O Activitate Care Iti Face Placere
Cum Se Scrie Romana, Matematica, Istorie, Geografie, Desen, Sport, Religie, Engleza, Educatia Civica, Muzica. VA ROG AJUTATI_MA votez Cel Mai Bun multumesc
In Trei Cutii Sunt Portocale. In Prima Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat In A Doua,iar In A Treia Cu 3 Mai Multe Decat In A Doua. Diferenta Dintre Numarul De Portoc
Hey Ma Puteti Ajuta La Teme ?1.Folosind Amplificari Conv.gasiti X £ N Astfel Incat : a) 4 Supra 6= X Supra 30 B) 9 Supra X=3 Supra 7 ...:))
Va Rog Frumos Lamuriti-ma Si Pe Mine La O Intrebare ! Pronumele Personal In Cazul Nominativ Are Forma Accentuata & Neaccentuata ? Eu Am Inteles Ca Doar P.pe
Dupa O Majorare De 20 % O Carte Este 243 Lei.care Este Pretul Initial
Calculati Ce Masa De Sare Si Ce Masa De Apa Sunt Necesare Pentru A Prepara 250 G Soluie De Carbonat De Sodiu In Care Partea De Masa A Carbonatului De Sodiu Este
Pt Fiecare Impartire,descoperiti Reprezentarea Corespunzatoare Si Afla Catul Impartiriiimpartirii a)63:3 B)76:2 C)72:4
Suma A Trei Numere Este 246. Al Doilea Numar Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul Si Cu 36 Mai Mic Decat Al Treilea Care Sunt Numerele
Care Este Sensul Opus La Pled?