RO Study
👤
Sp244068
Sp244068
16-01-2022
Limba română
a fost răspuns
polisemia cuvântului om ?
Răspuns :
Tania8660
Tania8660
16-01-2022
Răspuns:
Ea este un
o
m
curajos.
O
m
pleca maine!
Explicație:
Sper ca te am ajutat!
B
A
F
T
A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Valoarea Morfologica (partea De Vorbire) A Cuvintelor "incotro" "candva" "undeva" "cand"
Ophional1) Intr-un Cos Sunt Cu 17 Rucimai Mult Decat Pere, Iar Acesteasunt Cu 3 Mai Putine Decat Ne-morul De Mere.Câte Fructe Sunt În Coș, Dacă Numărul Este 12?
AM NEVOIE URGENT IMI DA NOTA 1.o Persoană Cu Prezbitie Are Punctul Proximum La 2,5m. Pentru A Putea Citi (deci A Vedea La 25cm) Persoana Trebuie Sa Poarte Lent
Completați Propozițiile Acestea Va Rog Mult
Evaluare Finală Dau 100 De Puncte+coroana Vă Rog!!! Măcar Unde Știți !!! Alexandu Și Roboțel Au Aflat O Parte Din Misterul Cărții,dar Au Obosit Puțin După Un A
Ce Cantitate De Acid Sulfuric De Concentratie 20% Este Necesara Pentru A Neutraliza 1200g Solutie De Hidroxid De Sodiu De Concentratie 10%
Redactează O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte,în Care Să Motivezi Apartenența La Specia Literară Doină Populară A Textului Dat.AJUTOR!!!OFER COROANĂ!!!VĂ ROG
Va Rog Dau Coroana !!! CE Remets Les Phrases Dans L’ordre Pour Reconstituer La Conversation Téléphonique : 1 – Au Revoir ! 2 – Allô ? C’est Toi, Victor ? 3 – J
(URGENT IMI TRB LA 23:59) 13.Alcatuieste,in Scris,enunturile,in Care Numarul Zece Sa Aiba Valoare De: a.substantivala b.pronominala c.adjectivala (pls Pleh)
Puneți Conversația În Ordinea Corecta