RO Study
👤
Razvanmesina04
Razvanmesina04
16-01-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 2 va rog frumos !!!!!
Răspuns :
AigleRoyal
AigleRoyal
16-01-2022
Răspuns:
x+y / 2 =32
(28 +y) /2 =32
28+y=64
y=36
Answer Link
DavidMinecraft2020
DavidMinecraft2020
16-01-2022
Răspuns:
28+a=64
deoarece 64:2=32
deci a=64-28⇒ a=36
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizarea Personajului Principal Din Textul Limir Împărat
Raspunde La Întrebări Din:La Scăldat A)ce La Rugat Smaranda Pe Nica? B)de Ce Fuge Nica De Acasa? C)Cum Il Pedepsește Mama Pe Nica? D)De Ce Nica Se Simte Rușin
Ex E2 Si E3 Va Rog Cu Regula Lui L'Hôspital
Explică Consecințele Luptei Anitotomane Ale Lui Ioan Vodă Cel Viteaz
O Povestire C Am Pe Scurt Despre Cartea "Un An Haihui" De Richard Peck. Personajele Sunt: Mary Alice, Bunica Dowdel Etc. Va Rog (pe Capitole Nu Stiu Daca Am Zis
①Scrie Expresiile De Mai Jos Printr-un Exercițiu După Model, Apoi Rezolvă-l. Foloseşte Paranteze Rotunde. Calculează Produsul Dintre Numărul 35 Şi Suma Numerelo
Va Rog Urgenttt!!! 13 Completa Con El Adjetivo De Color. 1. La Camiseta Es 2. La Gorra Es 3. Los Coches Son 4. Las Mochilas Son 5. Los Pantalones Son 6. Sus Oj
1. Completează Spațiile Punctate Cu Acțiunile Întreprinse De Tom. Dă Frâu Liber Plânsului Aruncă O Privire ................................... .........
Cercul C De Centru O Și Rază R Este Circumscris Triunghiului DEF Știind Că R = 5 Cm Și PDOE+ PEOF + PFOD= 47 Cm Calculați PDEF
. Calculează A + B + C, Ținând Cont De Relaţiile: A + B = 76 A < 50 Cu 6 C> B Cu 22 Va Rog