RO Study
👤
Kjiykjky316
Kjiykjky316
15-01-2022
Limba română
a fost răspuns
plssss dauuu coroana
Răspuns :
Iordache2011cosmin
Iordache2011cosmin
16-01-2022
Răspuns:
ce faci nu stii sa faci ceee3e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andrei A Raspuns La Toate Cele 15 Intrebari Ale Unui Test.Pentru Fiecare Raspuns Corect Se Acorda 6 Puncte Iar Pentru Fiecare Raspuns Gresit Se Scad 2 Puncte.An
Intr-un Vas De Capacitate Calorimetrica Neglijabila Ce Contine M1 = 4,6 Kg Apala Temperatura T1 = 20 Grade C Se Introduce O Bucata De Otel Cu Masa M2 = 10kg La
Relis La Lettre Et Réponds. A. Qui Est Eolia? À Quel Magazine Écrit-elle? B. Dans Quelle Rubrique Est Publiée Sa Lettre? C. Quel Est Le Sujet De La Lettre? D. C
Precizati Trei Roluri Ale Organismelor Parazite In Lumea Vie.
Sanguinaria Canadensis Is A Herbaceous Perennial Native To Eastern North America Including Southern Parts Of Manitoba, Ontario, Quebec And The Atlantic Province
Realizati O Compunere In Jurul Ideii Principale,conform Careia:Libertatea Este O Valoare Fundamentala A Democratiei URGENT!!
Plaiul Meu Mama Numai Cum Mă Scoală, Mie-mi Este Dor De Şcoală, lar La Şcoală, Bag De Seamă, Că Mi-i Tare Dor De Mama. În Livezi Mi-i Dor De Vie, lar În Codru -
4/67 ). Precizează Pentru Fiecare Propoziție De Mai Jos Dacă Verbul A Avea Este Predicativ Sau Auxiliar : A) Cățelul Și Pisica Au Alergat Prin Curte. B) Vi
I. Interpretează Următoarele Scări De Hărţi: E. 0 F. A. 1: 200 000 D. 0 1 B. 1: 1 000 000 0 C. 1: 25 000 000 H 1 2 3 4 10 20 30 30 5 Km 40 40 50 Km 50 100 150 2
De Pregăti Un Eseu Folosind Următoarele Cuvinte: Formațiune Statele, Voievodate, Mitropolie, Suziranitate, Independență, Monedă Locală, Concetaria, Domnească, B