RO Study
👤
Miaunelul
Miaunelul
24-05-2015
Matematică
a fost răspuns
1625:[(11 x n-4):13 -5 ]=13
aflatil pe n!
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-05-2015
(11n-4):13-5=1625:13
(11n-4):13=125+5
11n-4=130*13
11n=1690+4
n=1694:11
n=154
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 După O Lună, Ben A Observat Că I-au Mai Rămas Doar Câteva Obiecte De Curățat Din Magazinul De Antichități. El A Notat Într-un Tabel Numărul Obiectelor Rămase
Realizareaza Corespondente Corecte Cauza - Efect Mișcarea Pe Orbita Mișcarea In Jurul Axei (variația Pe Glob, Inegalitatea Orei Pe Glob, Alternanta A Nopții Și
Buna! Ajutați Mă, Va Rog, Cu Rezolvarea Acestor Exercitii.
5p 5. Patru Elevi, Adrian, Bogdan, Ciprian Şi Doru Determină Media Aritmetică A Numerelor Reale x= √3•(3-√2/√3) şi Y = 3√3 + √2. Rezultatele Obținute De Ei Su
Mă Ajutați Vă Rog Cu Un Răsp? Mulțumesc!!
Adevărat Sau Fals? Oamenii Aşteaptă Cu Bucurie Paştele. . De Paşti Femeile Coc Cozonaci. . La Paşti S-a Născut Hristos. ⚫ Toţi Oamenii Sărbătoresc Paştele. • La
Imaginează Ți Că Excursia Sa Încheiat Scrie Un Text Narativ Sau Descriptiv În Care Să Integrezi Materialele Grafice Pe Care Le Ai Realizat Poți Integra De Aseme
Analizeaza Partile Secundare De Propozitie Din Urmatorul Enunt: Frumoasa Copila A Ascultat Sfaturile Mamei Sale
Am Nevoie De Rezolvarea Acestei Fișe De Lucru! Urgent! 50 De Puncte
Say These Words Aloud. Underline The Stressed Syllables. Weather Traditional Wonderful Cherry Everyone Vegetable Sandwich Lemonade