RO Study
👤
Mariusalimar
Mariusalimar
24-05-2015
Matematică
a fost răspuns
proba scaderii se face prin?
Răspuns :
Seciuri
Seciuri
24-05-2015
73-20=53
20+53=73 prin adunare
Answer Link
AndreeaTrofin14
AndreeaTrofin14
24-05-2015
Cred ca prin adunare !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 2 Kg De Mere Si 3 Kg De Portocale Costa 23 Lei,cat Costa 6 Kg De Mere Si 9 Kg De Portocale De Aceeasi Calitate?
Avand Textul De Mai Jos, Redactati O Compunere De 15-25 De Randuri, In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Semnificatiile Mesajului Textului. În Compunerea Ta, Tr
Va Rog Foarte Frumos Sa Ma Ajutati La Urmatorul Exercitiu!!!!!! Este Urgent!!!!AB: X-y+1=0 BC: X+3y-3=0 AC: X=y-3=0 a). A, B, C =?? Coordonateb). Distanta De
O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Bazei De 10 Cm Si Muchia Laterala De 13 Cm .Care Este Apotema Piramidei?
Salut , Nu Prea Ma Descurc Cu Predicatele Nominale Si Asta Ma Incurca Si La Sintaxa Frazei , Daca Poate Cineva Sa-mi Explice Cum Sta Treaba , Multumesc !
Cat Este Logaritm In Baza 10 Din 35?
Va Rog ,sa Imi Explicati Si Mie Cu Direct Proportionale.Multumesc!
Imi Poate Spune Cineva Cum Se Face Opinie Mesaj Epis Si Semnificatie Titlu Epic? Va Rog Mult, Nu Fac Meditatii, Am Luat De Pe Net Tot Felul De Scheme Si M-au In
Semne De Ortografie Si Punctuatie-Le Vreau Si Eu Pe Toate, Mai Ales Cele Universale Gen >**Cratima,semn De Ortografie, Marcheaza Elidarea Unui Sunte...
Funtia Sintactica Si Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate :" Carduri De Cocoare, Insirandu-se-n Lung Zbor,Pribegit-au Urmarite De Al Nostru Jalnic Dor."