Răspuns :
Răspuns:
Bună, eu o să te ajut!
Bunătatea și răutatea
Bună ziua , numele meu este ( pui numele tău ) și astăzi aș vrea să vă povestesc cum eu mi-am donat toate jucăriile spre un centru de plasament ce aveau copiii cu probleme de sănătate .
Mai precis 50% am donat unui centru de plasament ce au copiii sănătoși iar 50% centrului de plasament ce aveau copiii cu probleme de sănătate .
Când am lăsat prima jumătate de jucării la primul centru m-am gândit să le fac o surpriză micuților și le-am adus bomboane cu ciocolată și niște suc . Micuții s-au bucurat foarte mult și eu m-am simțit bine ajutându-i și făcându-i fericiți . Când am ajuns la al doilea centru de plasament m-am gândit să le aduc niște bomboane cu ciocolată și alune alături de suc de mere . Micuții de la al doilea centru s-au bucurat la fel de mult ca copiii din primul centru și asta m-a făcut să mă simt bine .
Înainte să închei aș vrea să vă mai zic ce a făcut unul dintre colegii noștri care nu e bun precum pare ! Colegul nostru pe nume Brent nu este bun așa cum vrea să pară , eu când m-am întors de la al doilea centru de plasament l-am văzut pe Brent cum își bătea joc de o bătrânică ce nu se putea apăra deoarece era necăjită de ce a spus Brent , eu am sărit să o apăr și iam zis :
-Brent , de ce vorbești urât cu o biată bătrânică ? Nu este vina ei că tu ești un răutăcios de zile mari !
- Ce te bagi tu ! Te-am băgat pe tine în seamă ?
Am plecat de acolo cu nervi și atunci am început să scriu despre ce a făcut colegul nostru , Brent !
Noi copiii suntem viitorul și dacă nu ne comportăm ca atare vom ajunge să distrugem ce au construit părinții și bunicii noștri!
Deci vă rog , fiți buni în viață că doar așa putem face lumea un loc mai bun !