👤

Redactează un articol pe care vrei să îl publici în revista școlii despre o faptă bună pe care ai făcut-o sau pe care ai vrea să o faci pentru comunitatea ta
"Puțin câte puțin transformăm lumea într-un loc mai bun și mai prietenos. Făcând fapte bune, oricât de mărunte ar fi ele, ne simțim mai bine și ne facem inimile fericite. Schimbarea începe de la noi, elevii ce am început deja să ajutăm și să donăm cu fiecare ocazie, iar odată cu bucuria persoanelor pe care noi le-am ajutat a venit și liniștea noastră sufletească, știind că am readus speranța în sufletele unor oameni.
Încă din clasele primare, îndrumați de învățători am colindat și am dus daruri bătrânilor din comuna noastră, care au fost uitați de copiii și nepoții lor.
Mi-aș dori să continuăm în acest ritm și să mergem să vizităm persoanele singure, le vom readuce un zâmbet pe față, doar prin simplul fapt că le deschidem ușa.
Bunătatea este o sămânță care semănată în viața altora va răsări în viața noastră și doar împreună putem opri nepăsarea și egoismul oamenilor. "
Păreri?? ​

Răspuns :

Răspuns:

Bună, eu o să te ajut!

Bunătatea și răutatea

Bună ziua , numele meu este ( pui numele tău ) și astăzi aș vrea să vă povestesc cum eu mi-am donat toate jucăriile spre un centru de plasament ce aveau copiii cu probleme de sănătate .

Mai precis 50% am donat unui centru de plasament ce au copiii sănătoși iar 50% centrului de plasament ce aveau copiii cu probleme de sănătate .

Când am lăsat prima jumătate de jucării la primul centru m-am gândit să le fac o surpriză micuților și le-am adus bomboane cu ciocolată și niște suc . Micuții s-au bucurat foarte mult și eu m-am simțit bine ajutându-i și făcându-i fericiți . Când am ajuns la al doilea centru de plasament m-am gândit să le aduc niște bomboane cu ciocolată și alune alături de suc de mere . Micuții de la al doilea centru s-au bucurat la fel de mult ca copiii din primul centru și asta m-a făcut să mă simt bine .

Înainte să închei aș vrea să vă mai zic ce a făcut unul dintre colegii noștri care nu e bun precum pare ! Colegul nostru pe nume Brent nu este bun așa cum vrea să pară , eu când m-am întors de la al doilea centru de plasament l-am văzut pe Brent cum își bătea joc de o bătrânică ce nu se putea apăra deoarece era necăjită de ce a spus Brent , eu am sărit să o apăr și iam zis :

-Brent , de ce vorbești urât cu o biată bătrânică ? Nu este vina ei că tu ești un răutăcios de zile mari !

- Ce te bagi tu ! Te-am băgat pe tine în seamă ?

Am plecat de acolo cu nervi și atunci am început să scriu despre ce a făcut colegul nostru , Brent !

Noi copiii suntem viitorul și dacă nu ne comportăm ca atare vom ajunge să distrugem ce au construit părinții și bunicii noștri!

Deci vă rog , fiți buni în viață că doar așa putem face lumea un loc mai bun !