RO Study
👤
Eduarflorea2005
Eduarflorea2005
10-01-2022
Spaniola
a fost răspuns
Vă rog ajutațimă dau coroană!!!!
Răspuns :
Nenucamitica
Nenucamitica
11-01-2022
Răspuns:
E în poza sa speram ca înțelegi
am încercat sa te ajut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pata Oarba Este Un Mediu Transparent:a)adevaratb)fals
Discutaţi Semnificaţiile Pe Care Le Poate Avea Epitetul,cumplita (iarnă)", Alegând Pentru Fiecare Subpunct Una Dintre Variantele De Răspuns. Confruntați Interp
AJUTORRRRR VA ROGGGGGGG
Modifică Propozițiile Simple Dezvoltându Le Cu Ajutorul Întrebărilor Dorin Merge Unde ?Cum? La Cine ?când? Cu Cine? Învățătoarea Pleacă Unde? Te Rog Mult
74 2 Look, Match And Read. Alex Nick And Tim Ann And Mike 3 Choose Am/is/are And Say. Are Aren't Standing Sitting 4. He 1. I Closing The Door. 5. We 2. You Writ
6. Дополните Таблицы, Используя Различные Единицы Измерения, Если: A Длина Стороны Квадрата; L - Прямоугольника; - Периметр; - Длина Прямоугольника; 1 - Ширина
Identifică Elementele Naturii Surprinse De Poet. Clasifică-te Completånd, In Calet, Tabelul Cu Secventele Respective Lumea Cosmică Lumea Animala Lumea Vegetală
14. Se Dau Cinci Puncte A1, A2, A3, A4 Și A5 Cu Proprietatea Că Oricare Trei Nu Sunt Coliniare. Numiți Dreptele Determinate De Aceste Puncte.
Ex 5 Vă Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroană
La Oxidarea 1,4-pentadienei Cu Permanganat De Potasiu In Mediu Apos Se Formeaza?