RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2022
Limba română
a fost răspuns
rezumatul cartii patinele de argint
Răspuns :
Nicoletadita
Nicoletadita
10-01-2022
https://colectionaradecarti.ro/2020/12/24/patinele-de-argint-rezumat-carte-de-mary-mapes-dodge/
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit La Numarul 24 Da Restul 10, Si Impartit La 36 Da Restul 22
Hei , Imi Spuneti Si Mie Cateva Enunturi in Care Substantivul Drum Sa Aiba Urmatoarele Functii Sintactie :Complement Indirect, Acatribut Substantival Prepoziti
Buna Cine Poate Sami Dea Lectura De Vara Pentru Clasa A 9-a...
Buna!Aratati Ca Numarul 9*(5+10+15+...+200):41 Este Patrat Perfect.Multumesc***!
Sa Se Scrie Ecuatia Tangentei La Graficul Functiei [tex]f:R-R, F(x)= 2x^{3} -3x+2[/tex] In Punctul De Intersectie Al Graficului Cu Axa Ordonatelor
Buna! Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 ,dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul). Multumesc***!
4 Si 5 Daca Se Poate , Mersi .
A)Daca Pompilica Ar Fi Un Instrument Muzical, Ar Fi......................................................................... Pentru Ca..........................
Plz Puteti Sa Imi Scrieti Si Mie O Balada Sau O0 Doina Ceva Dar Sa Imi Souneti Ce Eeeeee Plz Urgent :)):)):))
Pretul Unui Obiect Este 160 De Lei .Dupa O Reducere Cu 25% Noul Pret Este de...lei . :D