RO Study
👤
Kittypop
Kittypop
09-01-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutorrrrrrrrrr nu stiuuuuu
Răspuns :
Ioncojocarule
Ioncojocarule
09-01-2022
A dulmeca
Cheltuisi
Dormisi
Rasesi
Vazusi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Propozitii Cu Cate Doua Dintre Cuvintele: Vioi,povesti, Carti Cu Functii Sintactice De Parti Secundare De Propozitii
Doua Idei Principale Si Secundare Din Textul Nu Vrem Sa Fim Fericiti De Teodor Mazilu
Rezolvati In Z Inecuatiile. a) 4(x-3) < 3(x+1) b) 5(x+3)-4(x+1) Mai Mic Sau Egal Cu -3(x+2)-3
Care Sunt Asemanarile Dintre Coran Si Biblie Dau Coroana Caruia Care Da Mai Multe
La O Competitie Sportipartva Participa In Prima Zi Un Sfert Ramasi ,a Treia Zi Un Sfert Din Noul Rest , Iar In Cea De A Patra Zi Restul Adica 27 Cati Concurenti
Un Automobil Merge 6 Ore Cu Viteva De 55 Km Pe Ora Si 7 Ore Cu 65 Km Pe Ora.Un Alt Automobil Merge 13 Ore Cu Viteza De 60 Km Pe Ora.Daca Cele Doua automobile Pl
Determinați Aria Unui Pătrat Care Are Perimetrul 84 Cm . Va Rog Sa Mă Ajutați Si Pe Mine Cu Problema Asta
Scrie Un Text De 15-20 De Randuri, In Care Sa Prezinti Atmosfera Din Sala Ta De Clasa Inainte Si In Timpul Unei Teze.
Am Si Eu Nevoie De Mesajul Poetic Al Poeziei "sosirea Randunici" De G. Cosbuc In 3-5 Randuri Daca Se Poate ༼ つ ✿◕‿◕✿༽つ Multumesc Anticipat... Rindunica A Sosit,
Care Este Functia Sintactica A Adv Azi In Structura Azi Este Ziua Mea