RO Study
👤
Eraducioiu
Eraducioiu
23-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce culoare au mierlele
Răspuns :
Andreiutast
Andreiutast
23-05-2015
negru cu alb sau galben sau negre :/
Answer Link
Cristeanelu1978
Cristeanelu1978
23-05-2015
mierla este de culoare neagra !
sper ca te-am ajutat !! <3 :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Ajutorrrrrrrr
14 Găseşte Câte Un Titlu Pentru Fiecare Strofă. Atenţie! Titlul Trebuie Să Exprime Subiectul, Esenţa, Principala Idee În Jurul Căreia Este Con- Struită Fiecare
2. Pose Les Questions Adéquates Pour Obtenir Les Réponses Ci-dessous. - Le Bureau De Poste Est Ouvert Au Public Du Lundi Au Vendredi De 9h À 17 H 30. - Les Oran
Alege Însuşirile Care I Se Potrivesc Lui Anton Lupan. Corect,autoritar, Convingător, Arogant, Neîndurător, Informat, Înţelegător, Fidel Ţelului Propus
Desenează Două Dreptunghiuri Diferite, Care Au Perimetrul De 14 Cm. Argumentează Alegerea
1. ANALIZA SURSELOR VIZUALE Ev ■ Identifică Evenimentul Reprezentat În Imagine. ■ Ce Impact A Avut Acest Eveniment Asupra Romei Antice? CUDCELOR SCRISE
O Fermă De Vaci A Colectat Într-o Zi 160 De Bidoane A 5 1 Lapte. Întreaga Cantitate S-a Distribuit La Trei Cantine: La Prima Din Întreaga Cantitate, La A Doua 3
E Tare Urgent, Dau Coroană
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Intrebariile Acestea Dau Coronita?! Poezia / Textul Se Numește "Eu Nu Strivesc Corola De Minuni A Lumii" De Lucian Blaga
Cavant Cu Înțeles Opus Anevoie Niciodată Și Ingaduitori