RO Study
👤
Licorice
Licorice
08-01-2022
Matematică
a fost răspuns
La 12-21 înainte simplificați
Răspuns :
Dacianaszilagyi
Dacianaszilagyi
09-01-2022
Răspuns:
Ai rezolvările pe foile de hârtie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Va Rog Ce Trebuie Sa Contina O Prezentare Powerpoint Despre O Cantareata?cum Ar Fi Jordin Sparks...ce Trebuie Sa Scriu Despre Ea?
O Cantitate De 6,2 G De Carbonat Al Unui Metal Divalent Se Descompune Pri Incalzirea Intr_un Oxid Bazic Si Dioxid De Carbon. Dioxidul De Carbon Se Trece Pritr-o
Cum Fac Un Exercitiu De Genul : 2t + 5 Supra 3t+9 - T-4 Supra 6t+18 + 3t-2 Supra 2t+6 Vreau Rezolvare Completa :D
Cum Te Numesti S Cine Esti
In Trapezul ABCD De Baze AB Si CD , Se Dau AD Perpendicular Pe DC, AB=BC=a,BD=b, BC Perpendicular Pe BD. Calculati Perimetrul Trapezului.
Nu Stiu Cum Sa Compun O Propozitie In Care Verbul ''a Da'' La Modul Supin,conjugat, De Exemplu Spre Dat...sa Aiba Functia Sintactica De Subiect,atribut Verbal S
Nu Stiu Cum Sa Compun O Propozitie In Care Verbul ''a Da'' La Modul Supin,conjugat, De Exemplu Spre Dat...sa Aiba Functia Sintactica De Subiect,atribut Verbal S
Am Si Eu O Mica Dilema In Legatura Cu Problema Aceasta: Spunem Ca Multimea Nevida M De Cardinal N Are Proprietatea P Daca Elementele Sale Sunt Numere Naturale C
1.Identificati In Doina Mai Badita,floare Dulce...doua Epitete Ale Unor Subtantive Si Doua Epitete Ale Unor Verbe/,,Mai Stii In Noapte Plopul Cu Luna Galben Cui
Patru Bilete De Teatru Costa 188 Lei. Cate Bilete De 45 Lei Si Cate De 53 Lei S-au Cumparat Cu Aceasta Suma?