RO Study
👤
Beatricebella961
Beatricebella961
08-01-2022
Engleza
a fost răspuns
help din nouuuuuuuuu
Răspuns :
Florinsalamior
Florinsalamior
08-01-2022
Răspuns:
1. True
2. True
3. False
4. False
5. False
Answer Link
Sraabell
Sraabell
08-01-2022
Răspuns:
1 T
2 T
3F
4F
Mult noroc cu tema
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compusii Carbonilici Formeaza Legaturi De Hidrogen ?
Yx-y+2x=2019 x=? Y=? Cu Explicațtie, Vă Rog
Scrieți Patru Fracții Echivalente Cu 2 Pe 3 Obținute Prin Amplificarea Cu Numere Raționale Nenule B) Determinați Trei Fracții Echivalente Cu 60 Pe 140 Prin Simp
Calculați Valoarea RaportuluiR=[tex] \frac{4x + 3y}{2x + Y } [/tex]știind Că X,y Aparțind Mulțimii Numerelor Reale Și [tex] \frac{x}{y} = \frac{2}{7} [/tex]
Un Volum De 100 Ml Amestec Gazos Format Dintr-un Alcan, O Alchena Si Hidrogen Este Trecut Peste Un Catalizator Pe Baza De Nichel. Rezulta Un Compus Unic Cu Volu
38.Trombocitele: A.sunt Fragmente Celulare B.nu Au Nucleu C.toate Răspunsurile Sunt Corecte D.sunt Corecte Numai Răspunsurile A Și B
Va Rog. CUM POT SA MI DAU SEAMA La AMINE, ALCOOLI, ACIZI De Exemplu Cand Mi Se Dau Niste Compusi Si Eu Trebuie Sa I Pun In Ordine Crescatoare / Descrescatoare I
Scrieți Patru Fracții Echivalente Cu 2 Pe 3 Obținute Prin Amplificarea Cu Numere Raționale Nenule B) Determinați Trei Fracții Echivalente Cu 60 Pe 140 Prin Simp
97. Pelvisul Osos Este Format Din : A. Oasele Coxale Articulate Anterior Între Ele B. Sacrul Și Coccigele Anterior C. Oasele Coxale Articulate Posterior Cu Sacr
Ex 6 De La Test 2,3 Coroana 90 Puncte