RO Study
👤
1DianaMaria3
1DianaMaria3
08-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Arătați că funcția este injectivă:
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
08-01-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Cubul ABCDA'B'C'D' Cu Muchia De 10 Cm:a)Calculati Aria Laterala,aria Totala B)diagonala Cubuluic)tangenta Unghiului Format De Diagonala Cubului Cu Planul Ba
Buna ,..ma Puteti Ajuta La O Compunere Cu Titlul O ZI DE IARNA..si Trebuie Sa Contina Expresiile : Cer Limpede,guralive,case Imbatranite,luminos,priviri Agere,s
Heyy !:) Am O Problema La Fizica La Care Nu Sunt Sigura Ce Sa Raspund : "In Experimentele Pe Care Le-ai Efectuat,interactiunile Electrice Deveneau Evidente Doar
In Trei Lazi Sunt 89 Kg Capsuni.In Primele Doua Lazi Sunt 52 Kg,iar In Ultima Sunt Cu 15 Mai Mult Decat In Prima. Cate Kg Sunt In Fiecare Lada?
Compuneti O Problema Dupa Exercitiul Dat: 100-(4x7+5x6+8x4). Compuneti O Problema Dupa Exercitiul Dat: 94-(5x7+8x4).
Presentez La Capital De Votre Pays. Quels Sont Les Monuments A Visiter A Bucarest ? Sa Nu Fie Scurta ..prea Scurta ! Mersii
Am Nevoie De Doua Personaje Pentru O Fabula, Ceva Foarte Diferit, Ceva Ce Nu Exista Pe Net. Am Nevoie Rapid, La 9:00 Tre Sa O Dau.
Mama Si Cei Doi Copii Au Primit O Cutie Cu 63 De Bomboane. In Prima Zi Au Mancat Fiecare Cate O Bomboana ,iar In Fiecare Din Zilele Urmatoare Mama A Mancat Cate
Va Rog !!! Un Text Argumentativ 15-30 Randuri Despre Rolul Scolii In Formarea Personalitatii Unui Adolescent
Propuneti Un Alt Nume Pentru Personajul Principal Din Popa Tanda De Ioan Slavici Si Justificati-va Alegerea!