RO Study
👤
Leotinca4
Leotinca4
06-01-2022
Matematică
a fost răspuns
media aritmetică 6,5 si 7 este =?
Răspuns :
Emma1020
Emma1020
06-01-2022
Răspuns:
6.5+7=13.5:2=6.75
Succes!
Answer Link
LuKewWw
LuKewWw
06-01-2022
(6+5+7):3=18:3=6
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Sunt In Clasa A 7 Inainte Chimia Era usoara Dar Acum Lucrurile S-au Schimbat Nu Am Inteles Invelisul Electronic Straturile Si Modul De Rezolvare A Exercit
Cum Supravietuiesc Urmatoarele Vietuitoare In Timpul Iernei : Castan,ghicel,fasle,randunica,arici,soparla , Va Rog Sa Ma Ajutati Cat Mai Repede Cu Raspunsul
Cum S-au Format Urmatoarele Topnime:Saraceni,Butucani,Gropnita,Valea Seaca,Valea Rapitii , Va Rog Sa Ma Ajutati
Suma A 3 Nr Este 246 Al 2 Lea Nr Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primu Si Cu 36 Mai Mic Decat Al 3 Lea Care Sunt Nrle ?
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Incepe Cu Cifra 8 Si Care Se Micsoreaza De 4 Ori Prin Muterea Acestei Cifre La Sfarsitul Numarului.Matmatica Pt Cls A
Numeste Cate Un Sinonim Pt Sensul Cuvintelor:nemiscare,dulce
Urgent!!!!!!! To Play,to Destroy,to Walk,to Talks Cum Sunt La Trecut Regulate Sau Neregulate? VA MULTUMESC MULT!
Ce Mediu De Viata Au Animalele Urmatoare,particularitati Legate De Hrana Si Adaptari La Mediul De Viata Rama Broasca Peste Sobolan Musca Randunica?
Imi Puteti face Si Mie Un Referat Despre Colinde?
Daca Puteti Sa Ma Ajutati Cu Niste Sinonime Pt Urmatoarele Exresi Populare: Greu La Vorba,a-i Lua Cuiva Caciula Din Cap,verde-fatis,a Se curati De Pacate,a F