RO Study
👤
Alexandru2983
Alexandru2983
06-01-2022
Religie
a fost răspuns
ma ajuta cnv? va rog
Răspuns :
Mihoreanumihaita079
Mihoreanumihaita079
06-01-2022
Mergând ÎNVĂȚAȚI neamurile botezandu-le in numele TATĂLUI și al FIULUI și al SFÂNTULUI DUH
Answer Link
Kingcartofel
Kingcartofel
06-01-2022
Te ajut eu! Exact! Acum o voi face!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Fie ABCDA'B'C'D' Un Cub Cu Muchia AB= 6 Cm. Notăm Cu M Mijlocul Muchiei AA'. A) Aflaţi Lungimea Segmentului MC. A'f B) Arătaţi Că Dreptele BD Şi MC' Sunt Per
5. În Paralelogramul ABCD, Latura AD Este Perpendiculară Pe Diagonala BD, AD = 5 Cm şi BD = 12 Cm. Aria Paralelogramului Este Egală Cu... Cm².
Se Dă Un Șir De Caractere. Să Se Transforme Toate Literele Mici În Litere Mari Și Invers. Date De Intrare De Pe Prima Linie Se Va Citi Șirul De Caractere. Date
Va Rog Sama Ajutați Cu Acest Test!
• Află Mai Multe Informații Despre Personajul Biblic Samson Și Explică De Ce Autorul A Ales Acest Nume Pentru Personajul Său. (Câinele Și Cățelu - De Grigore Al
Dacă Desenul Este Reprezentarea Grafică A Numărului 618 Aparține Număr Reprezintă Desenul
$. La Carnavalul Zăpezii Au Fost 25 De Copii Costumaţi În Spiriduşi, Un Număr Dublu De Copii Costumaţi În Fulgi De Nea Şi 2 Grupe A Câte 18 Copii Care Au Prezen
Răspunde La Întrebări: Ce Povestește Gaița? Ce Fel De Pene Aveau Păsările La Început? De Unde A Primit Păunul Culorile Penelor? Ce Le A Propus Sticletele Păsări
Va Rog Mult De Tot,ajutați-mă
Va Rogg Imi Trebuie Până La 16:00