RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-01-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coronaaaaaaaaaaa
Răspuns :
Popamariaisabellarob
Popamariaisabellarob
05-01-2022
Răspuns:
a) 2 ori 25 = x ori 5
50= x ori 5
x= 50:5=10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Desenați Un Cerc, Apoi Împărțiți-l În 8 Părți Egale. Haşurați 5\8 Din CercCe Parte A Cercului A Rămas Nehaşurată?
70 X 85124 X 12;Aflä:a) Numărul De 44 Ori Mai Mare Decât 840;b) Produsul Numerelor 987 Şi 678;c) Triplul Numărului 506.Inlocuieşte Casetele Cu Numere Potrivite,
Vă Rog Să Mă Ajuți....e Urgent! Dau Coroana, Și Puncte, Doar Ajutați Mă Puțin!❤️
Formulează Un Enunț Exclamativ Pe Care Radu I-l Adresează Colegului Său,Matei,în Care Să Folosești Două Complemente Prepoziționale.HELPPPP
Ca Change ! Complétez Les Phrases: Si Vous Regardez Bien Ce Dessin De Mon Quartier, Vous Voyez (1) Une Avenue, Et (2), Le Carrefour. Mais En 12 Ans, Tout A Chan
Am O Întrebare Ce Fel De Ram Este Acesta? De Cati GB? Ce Inseamna 2G/800/1288 ULCL6 ? Sa Imi Spuneti Pe Rand Ce Inseamna 2g Dupa Sa Imi Spuneti Ce Inseamna 80
Þefinitia - ExercitiiA.Mentionati Ce Regula/reguli Incalca Urmatoarele Definitii SiB. Construiti, Pentru Fiecare Definit, Alte Definitii Care Sa Incalce O Alta
4. Construiți Un Pătrat Cu Laturile De 5 Cm. Împărtiti-l În 5 Părti Egale. Hașurațidin Pătrat. Ce Parte Din Pătrat A Rămas Nehaşurată?
Îmi Puteți Scrie Și Mie Vă Rog Frumos Rezumatul Operei Iliada Dau Coroana
Organitele Citoplasmice Sunt Compartimente Celulare Cu Structura Si Funcțiile Diferite A)enumerați Organitele Celulare Caracteristice Celule Nervoase Si Descrie