RO Study
👤
Barbalataroxana6
Barbalataroxana6
05-01-2022
Engleza
a fost răspuns
puteți sa ma ajutați?
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
05-01-2022
Prima scrisoare
1 to
2 me
A doua scrisoare
3 a
4 for
5 Is
6 what
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Figurile De Stil(eu Stiu dar Vreu Sa Vad Cine Mai Stie )Cine Raspunde Corect Dau 10 Puncte
3.pt Fiecare Ramura Economica,specifica Un Tip De Activitate.-activitati Industriale -agricultura -transport -comert -turism4.completeaza Un Tabel
Raspundeti La Intrebarile De Mai Jos:1)Care Este Principala Figura De Stil Pe Baza Careia Este Costruita Poezia~Ce Te Legeni~?2)Care Este Epitetul,comparatia,me
Un Caine Percepe Sunete Cu Frecventa De 40000 Hz.Care Este Perioada De Vibratie A Sursei Sonore Care Produce Aceste Sunete.
1.Determinati Numarul Divizorilor Urmatoarelor Numere:a) 120= Se Descompune In Factori Primi Si Se Obtine 2 La Puterea A 3-a Ori 3 La 1 Ori 5 La 1.Numarul Diviz
Am Nevoie De O Compunere Cum Ar Fi Loculmeu Preferat De Vacanta.nu Imi Vine Niic In Minte Acm.
Descompuneti In Factori Primi: E(x)=9(4x-2)la A 2-(x+6) La A 2
2. Andrei A Depus La Banca Suma De 450 De Lei. Stiind Ca Dobanda Anuala Este De 10% Aflati Ce Suma De Bani A Putut Ridica De La Banca Dupa Un An.3. Pretul Unui
Daca Suma de Bani A Adrianei s-ar Imparti La Suma De Bani A Simonei Catul Ar Fi 6 Rest 26. Cat Are Fiecare Daca Adriana Are Cu 51 Lei Mai Mult Decat Simona ?
Ce Este Complementul Circumstantial De Loc