RO Study
👤
Candyandroidtest
Candyandroidtest
04-01-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de ajutor va roggg
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
04-01-2022
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobilist Parcurge Distanta De 190 Km Cu Viteza Constanta De 60 Km Pe H.Cat Timp Va Dura Calatoria? Dar Daca La Fiecare 50 Km Face O Pauza De 5 Minute?
Explicati Urmatoarea Expresie: " Ea Stia Ca Ochii Duc Si Mintea Intoarce ; Ca , Vazand Multe, Stii Destule Si Ai De Unde Da Si La Altii ... "
Salut Imi Da Si Mie Cineva Rezumatul Cartii Micul Print De Antoine
X-1supra2 +2x+1 Supra3=1- 2x+1supra 6,x Apartine Numerelor Rationale
Ajutati-ma La Ex. Datea) (2x-1)(x-2)(2x²+7x+2)=-20x²b) (x-4)(x+5)(x+10)(x-2)=18x²c)[tex] \frac{x^2+4x+4}{x+4} [/tex] - [tex] \frac{2x+6}{x+2} [/tex]=[tex] \frac
Considera Ca Esti Un Reporter La Un Post De Televiziune Pentru Copii.Alcatuieste,in 10-12 Randuri,textul Unei Stiri Pe Care Sa O Prezinti In Cadrul Unei Emisiun
Determinati Multimea A={x ∈ R | [tex] \frac{x}{ X^{ 4} - X^{3} + 1} [/tex] ∈ Z}
Un Automobilist Parcurge Distanta De 190 Km Cu Viteza Constanta De 60 Km Pe H.Cat Timp Va Dura Calatoria? Dar Daca La Fiecare 50 Km Face O Pauza De 5 Minute?
Ana Si Ionut Au Impreuna 11 Lei. Ana Are Cu 7lei Mai Mult Decat 5supra 6 Din Suma Pe Care O Are Ionu. Ce Suma Are Fiecare Copil???
1)Fie X Un Numar Natural ,x>1.Daca Fractia X/6 Nu Se Mai Poate Simplifica,atunci Fractia 5x/24 Este:2)Numarul 5 Este Solutie A Ecuatiei 3x-a=-1 Daca A Este:3