RO Study
👤
Nicoletavalent84
Nicoletavalent84
02-01-2022
Biologie
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați
Răspuns :
Lunguiulian12p982qa
Lunguiulian12p982qa
02-01-2022
raspunsurile mele ti le am incarcat tip poza, corooana!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumentați Ca Popa Tanda Este Un Text Narativ Literar…trebuie Sa Scrieți 1 Definitia Textului Literar 2 Indici De Timp Și De Spațiu 3 Naratorul 4 Acțiunea 5
Indică 3-4 Proprietăți Fizice Şi 2 Proprietăți Fiziologice. Exemplifică Prin Două Substanţe Concrete. (Urgent!)(Dau Coroniță)
Un Poster Cu Valorile Comunității Respective Sub Forma Unui Diamant Al Valorilor COMUNITATEA MAGHIARI
15 Va Rog Frumos Dau Coroana
Pune Accentul În Următoarele Cuvinte:februarie, Anost, Penurie, Manager, Luxație, Infern, Gingaș, Fulger, Frezie, Trafic, Sever, Matur, Ferice, Eminent, Discern
7. Două Bucăți De Pânză Au Aceeași Lungime. Din Prima Bucată Se Vând 8 M, Iar Din A Doua 2 Prima Bucată Rămânând De 3 Ori Mai Lungă Decât A Doua. Câti Metri De
► Sursa 3 Europa În 1922 Compară Harta Alăturată Cu Cea De La Pagina 12 Şi Numeşte: • Un Stat Care Nu Mai Apare Pe Harta Din 1922;• 5 State Care Apar Pe Harta D
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Pătrat ABCD, În Care AC Intersectat BD = {0}, Punctul E Este Mijlocul Laturii AB, DE Intersectat AC= {F}, Iar Aria Pă
Как Я Вы Понимаете Эти Слова , Дополните ,, Что Б Я Сидела Целый День Уткнувшись В Книгу,,
7. Laturile Unghiului XOY Sunt Secante Dreptelor D, Şi C a) Știind Că OCD= a) Trei Unghiuri Congruente Cu OCB; a) Două Unghiuri Suplementare Cu b) Determinați