RO Study
👤
Razvanfedo
Razvanfedo
22-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Care este pronumele personal
Răspuns :
Tancu
Tancu
22-05-2015
eu,tu , ea/el , noi, voi ei/ele
Answer Link
Glodeanuclaudia
Glodeanuclaudia
22-05-2015
pronumele personal este partea de vorbire care tine locul unui substantiv.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Răspunde La Întrebări. De Ce Era Uimit Băiatul? Ce Părere Ai Despre Comportamentul Şcolarului? "Mi Sa Terminat Caietul"de Mircea Sântimbreanu .Ajutor!!!!
2. Scrie Un Jurnal De Călătorie, In Timpul Unei Excursii. a) Mentionează Informații Obtinute De La Obiectivele Turistice Vizitate care Te-au Uimit Sau Te-au Emo
Va Rog Ajutama Imi Fac Tema La Matematica Si Am Un Calcum 47+25 Si Nu Stiu Va Rog Rapid
In Propoziția: Toamna Și-a Asternut Covoarele Multicolore. Toamna-subiect A Așternut-predicat Covoarele-atribut Multicolore-Compliment Circumstanțial De Mod Est
Ns Un R Şi-a Bietul Cetăţi At Cu Tăiat Cadă E. Ar Rigul Area Ni, A Să Explorăm Textul! Pălăriile Gânditoare Indicație: Grupați-vă În Şase Echipe. Fiecare Echipă
Dacă Vreți Sa Va Ajut La Ceva De Clasa A 5 A Ma Puteți Întreba
Doar 20 , Repedeee , Am Nevoie În 20 Min
Transcrie Din Text Enunturile Din Care Afli Informații Despre, Momentul Întâlnirii Celor Doua Personaje
5. Rezolva Problema: Suma A 2 Numere Este 80. Primul Număr Este De 3 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Care Sunt Cele Două Numere ? Rezolvare
Ideile Principale Si Secundare Ale Textului "Rezultatele Evaluarii PISA 2018". Va Rog.