RO Study
👤
Alabala80
Alabala80
30-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Toate ex pls dau 99 de puncte
Răspuns :
Anzooba
Anzooba
30-12-2021
Răspuns:
La 1 nu am stiut... sorry:(
Sper ca totusi te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Din Text Un Verb La Timpul Imperfect Și Un Verb La Timpul Perfect Compus Textul Zâna Munților Cules De Petre Ispirescu
⚫ Un Triunghi Cu Toate Laturile Oblice
Dau Coroana!!!![tex]x = [/tex][tex]y = [/tex]
Ce Alt Personaj Avea Puterea De A Îndeplini Dorințele.Dau Coroniță
Așa-i Că Ai O Carte Preferată? Eu Sunt Sigur Că Da. Scrie O Compunere Despre Aceasta În Care Să Folosești O Descriere A Cărții, De Cel Puțin Trei Rânduri Și Min
Materie: Educatie Sociala Clasa-> A VI-a Va Rog Frumos, Am Nevoie Urgent De Aceasta Rubrica "dedectiv Cultural", Sa Fie Completata CORECT
3. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect, Valorificând Informațiile Din Textul 2.Cum Descrie Mircea Cărtărescu Sentimentele Legate De Curtea
1. Afla Produsul A Doua Numere Stiind Ca Primul Este Cel Mai Mare Numar Impar De O Cifra, Iar Al Doilea Este Cel Mai Mic Numar Par De Doua Cifre.
6. A) Două Triunghiuri Isoscele Au Bazele Congruente Și Perimetrele Egale. Demonstraţi Că Triunghiurile Sunt Congruente. B) Două Triunghiuri Echilaterale Au
Redactați Un Text Narativ De Minim 150-200 De Cuvinte În Care Să Relatați O Întâmplare Petrecută În Casa Bunicilor,inserați Câte O Secvență Descriptivă Și Dialo