RO Study
👤
Aalbina407
Aalbina407
27-12-2021
Matematică
a fost răspuns
va rogggg dau coroana
Răspuns :
Avadaniivlad210
Avadaniivlad210
27-12-2021
Răspuns:
sper ca team ajutat spor inainte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intro Livada Sunt 5 Randuri A Cate 9 Meri Si 7 Randuri A Cate 6 Peri.In Iarna Sau Uscat 19 Pomi.Cati Pomi Au Mai Ramas?Asi Dori Rezolvarea Cu Tot Cu Intrebarile
Lucrul Mecanic Al Fortei De Greutate La Urcare Este... Dau Coroane ,recomand,inimi...
Intrun Sac Sunt 563kg De Orez. In Alt Sac Sunt De 2 Ori Mai Multe Kg. Din Ambii Saci S Au Consumat 876kg De Orez. Cate Kg Au Ramas In Saci?Dau Coroana La Cel Ma
Cu Cst Ieste Egal 110g;? 10 Dag;101g;110dag;100g;101dag;1kg 1dag;1kg 10dag;11g;1dag;10dag 1g;11dg?cine Ma Ajuta La Toate.
Îmi Puteți Face 2 Stofe Despre Primăvară??una Să Fie Cu Rima Îmbrățișată Și Una Cu Monorimă? DAU COROANA !!!
Vrei Și Eu O Compunere Cu Ortogramele Și Cuvintele: Într-una,intruna,săi,s-au,iar,i-ar,de Mult,demult,dar Și S-ar!!Repede!!!
Care Este Subiectul Din Propozitia "il Coplesi O Bucurie Vioaie. " Si Propozitia "se Jucau Pe Malul Lacului O Fetita Balaie Si Un Baietel Negricios. " ?
Rezolva Exercitiile Și Prin Scădere Și Prin Adunare: A+b=106 A-b=8 A+b+c=84
Am Nevoie Urgent Exercițiu 7 Va Rog Frumos!!
O Pâine Se Taie Pe Jumătate Apoi Fiecare Jumatate Obținută Se Taie Din Nou Pe Jumătate A Câta Parte Din Pâine Reprezintă O Bucată. Vreau Cu Operații Sau Dacă Nu