RO Study
👤
Tinatoplicianu
Tinatoplicianu
26-12-2021
Fizică
a fost răspuns
Ajutor va rog, la fizica!!!
Răspuns :
Tumerzarina
Tumerzarina
26-12-2021
La celalalte exerciții nu știu la primul ți am pus ce am găsit pe net
Sper ca te ajuta
Succes in continuare!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr- Un Trib Sunt 178 Oameni Preistorici:femei,barbati Si Copii.Stiind Ca 105 Nu Sunt Copii,iar 134 Nu Sunt Barbati,afla Cate Femei,cati Barbati Si Cati Copii
La Punctul B M-ar Interesa Raspunsul.
Scrieti O Compunere De 80-150 De Cuvinte (10-15 Randuri),in Care Sa Descrii Un Experiment Stiintific Efectuat La Una Dintre Orele De Fizica (sau Chimie,sau Biol
Scrieti O Ecuatie A Unei Reactii Chimice Din Care Sa Se Obtina Sarea De Sodiu (Na2CO3).
Cele Patru Piersici - Ce Sfat Le-a Dat Tatal Fiilor
Desparte In Silabe Cuvintele:explozie,taxă,pix,excursie,expoziție,exemplu,expunere,expediție,fix,examen.
Un Călător Are De Făcut Un Drum .in Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mică Decât Drumul,a Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decât Mai Avea
Desparte In Silabe Cuvintele:explozie,taxă,pix,excursie,expoziție,exemplu,expunere,expediție,fix,examen.
Care Sunt Personajele Din "Patul Lui Procust" De Camil Petrescu? (nu Caracterizare, Doar Enumerarea Personajelor)
Arătați Că Nr: C= 2la X • 3la X+ 2la X+1 • 3la X + 2la X+2 • 3la X+1 Este Divizibil Cu 5, Oricare Ar Fi X- Nr Natural. Va Rog Mult Să Mă Ajutați! DAU Coroana!