RO Study
👤
Turutadaniel2010
Turutadaniel2010
23-12-2021
Matematică
a fost răspuns
calculati oral a) 5/11+2/11
Răspuns :
Alexandraantone08
Alexandraantone08
23-12-2021
7supra 11 ……………………..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write Questions To The Sentences Given Below. Va Rog ,frumos! 1)Their First Winter In The New World Was Difficult. How..........? 2) Almost Half Of The Group Di
Mentioneaza Modul Si Functia Sintactica A Verbeleor: Va Rog, Va Sosi, Spuneti-mi, Ma Scuzati, Stiti, Se Afla.Va Rog Ajutati-ma !!!
Exercitiul 3 Si 4 Va Rogg
Exprimati Opinia Despre Taierile Masive De Paduri. Care Este Impactul Acestei Actiuni Asupra Climei?va Rog Cat Mai Repede Și Cât Mai Scurt
Ajutati-ma Urgent ,va Rog Imi Dau Toate Punctele Mele Si Mai Dau Si COROANA (ex 8)
Se Știe Că X Supra Y Egal Cu 3 Supra 8.Calculati : A) X+y Supra Y B) X Supra Y-x C) X Supra 3•y D) 8•x+3•y Supra 9•y
Scre Numarul: •cu 1786 Mai Mare Decat 8435........ • De 7 Ori Mai Nare Decat948 • De 8 Ori Mai Mic Decat 4552
Bună!Sunt În Clasa A6 A Și La Fizică Trebuie Să Facem Foarte Multe Transformări Și Nu Mă Descurc Așa De BineMai Ales Când Am De Exemplu Cm Cub Sau Pătrat (mă Re
Fie ABCD Un Pătrat De Latura 1 Și Având Centrul In Punctul O.Calculati Lungimea Vectorilor: a)AB+BO b)OB+OA c)DC-AO (Toate Au Vector Deasupra )
Conjugați-mi Va Rog Frumos La Toate Cele 7 Timpuri Ale Modului Indicativ Următoarele Verbe: A Ajunge A Avea A Lua A Fi Repede Va Roooog❣❣