RO Study
👤
Eieieiiejjje
Eieieiiejjje
22-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog dau coronita
Răspuns :
Sophi43
Sophi43
22-12-2021
ip este demonstrația, de aceea am scris analog i-o deoarece toate trebuiau sa fie 180grade
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Urgent Vă Dau Coroana Și Puncte Multe Ex 6 Și Aplică
Ce Este Copulativul ?
8 Calculează: Suma Numerelor Pare, Mai Mici Decât 6 Diferenţa Dintre 8 Şi Vecinul Său Mai Mic S-01 8-8 Diferenta Dintre Cea Mai Mare Cifră Şi Cea Mai Mică Cifra
Știe Cineva Cum Se Rezolvă Acest Exercițiu De Topologie? Am Tot Citit Definitiile Dar N-am Înțeles Mare Lucru
1. Citeşte Enunturile. N-am Crezut Că Eliza Este Atât De Puternică. N-ai Ştiut Că Voi Pleca În Vacanță? Încă N-au Sosit Berzele. Eu N-am Doi Ani, Ci Am Zece! Tu
Scrieti Rezumatul Cartii Imparatul Gunoaielor De Victor Clinica In Aprox 110 Cuvinte.URGENT VA ROGG!!!!
7 Latimea Unui Dreptunghi Are 62 Cm. Determină Perimetrul Acestui Dreptunghi, Stiind Că Lungimea Sa Este De Trei Ori Mai Mare Decât Lăţimea.
Dacă N Este Număr Natural Impar, Stabiliţi Care Pozitive Şi Care Sunt Negative: A) (-1)"; B) (-1)+¹; E) (-1)²" ; 2n+l I) (-3)²+¹; ♬) (-1)¹" ; 3n+1 1) (-3)³**1;
Buna Ziua Va Rog O Compunere Despre Viata Sf Paisie De La Neamt.
Stind Ca 2 La Puterea 14 Inmultit Cu 2 La Piterea 15 Egal Cu 2 La Puterea N Atunci N Este Egal Cu