RO Study
👤
GriGamer
GriGamer
22-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog, Am nevoie de ajutor
Dau coroana
Răspuns :
Raluca1152
Raluca1152
22-12-2021
raspunsul este (a)
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formula Enunturi In Care Sa Inlocuiti Verbele ,, O Sa Lase''si ,,n-o Sa Avem'' Cu Forma Literala A Timpului Viitor.
1). [0,(5):2 Intregi Si 1 Pe 2 - 2 Intregi Si 1 Pe 3 ] : ( 15 Pe 24 - 5 Pe 7 Inmultit Cu 2 Intregi Si 1 Pe 3 ) - 1 Pe 2 = 2). 3 Supra 6 Inmultit Cu 9 + 3 Supra
Cum Se Rezolva Urmatoarea Problema:intr-o Cantina Sunt Mese Cu 4 Picioare Si Mese Cu 3 Picioare , In Total 17 Mese. Stiind Ca Toate Mesele Au La Un Loc 63 De Pi
Alcatuiti Un Text Cu Titlul Intr-o Poveste Care Sa Folositi Ortograma Intr-o De Cel Putin Doua Ori.
Un Trapez Isoscel Are Măsura Unui Unghi Alăturat Bazei Mari De 60. Suma Măsurilor Unghiurilor Alăturate Bazei Mici Este De:
Propozitie Cu Apus Sangeriu????
Va roggg, Am Nevoie Urgenta De O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Prezint O Iantamplare Imaginara Care Ar Putea Avea Lo In Drumul Spre Polul Nord. Va Mult
Care Sunt Numele Tuturor Zeilor Greci
Suma A doua Numere Este 72.Aflati Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalalt.
Tratarea Unui Alcool Cu Anhidrida Acetica In Exces Duce La Creșterea Masei Sale Moleculare Cu 126 G,crestere Reprezentand 136,95%.Care Este Alcoolul?