RO Study
👤
Diorixxxxxx
Diorixxxxxx
20-12-2021
Fizică
a fost răspuns
Cine îmi poate rezolva acest ex???
Răspuns :
Socolmariasidonia09
Socolmariasidonia09
20-12-2021
Răspuns:
1 A; 2 F; 3 F Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cati Litrii Are Un Hectolitru ?
Argumente Pro Asupra Internetului
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 90m,latimea Sa Fiind Cat Jumatate Din Lungime.care Sunt Lungimile Laturilor Sale
Ma Gandesc La Un Numar.Dublz Acest Numar, Apoi Il Micsorez Cu 200.Dublez Numarul Obtinut Apoi Il Micsorez Cu 600.Dupa Ce Dublez Din Nou Numarul Obtinut Si Il Mi
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 300m,iar Latimea ,de 2 Ori Mai Mica Decat Lungimea.cati Metri Are Lungimea Dreptunghiului.
Redactaţi O Compunere: imaginaţi-vă Un Dialog Între Animalele Din Ogradă sau Între Cărăbuş,păpădie Şi Alte Insecte.
De Scris Un Text Coerent De 10 Rinduri Cu Urmatorul Inceput:,,Ploua.Copiii Privesc Din Spatele Ferestrelor ,perdeaua Deasa De Apa .La Un Moment....va Rog Mul Aj
Explicati Citatul:Uneori Cele Mai Mici Decizii Iti Pot Schimba Viata Pentru Totdeauna.........varog Mult....(aceasta Imi Trebuie La Ed.civica)
Puteti Sa Ma Ajutati La O Problema La Fizica?Daca La Un Element Galvanic Se Conecteaza Un Consumator Cu Rezistenta R1=7 Ohmi, Ampermetrul Indica Intensitatea I1
Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutati , Macar Cu Cateva Respunsuri! Daca Nu Stiti La Toate Si Stiti Doar La O Intrebare, Va Rog Scrieti! Multumesc ....Padurea- Alexa