RO Study
👤
Maia3744
Maia3744
20-12-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult de tot, am nevoie urgenttt!!!!
Răspuns :
Dariatoma73
Dariatoma73
20-12-2021
Răspuns:
1-live
2-give up
3-get on
4-panic
5-go along
6-help
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Lucrurile De Care Se Bucurau Inainte Copiii?Comparati Copii De „ieri” Cu Cei De Azi,avand In Vedere Jocurile Practice.(din Amintiri Din Copilarie) Va
Împăratul Carol Cel Mare A Luat Măsuri Pentru Înființarea Școlilor Și Pentru Răspândirea Științei De Carte. Astfel, Au Fost Întemeiate Numeroase Școli, Organiza
Un Text Are Cel Mult 100 De Caractere Și Este Format Din Cuvinte Şi Numere, Separate Prin Câte Un Spațiu. Cuvintele Sunt Formate Numai Din Litere Ale Alfabetulu
Analizand Imaginile Numerotate De La 1 La 6, Precizati Pentru Fiecare Caz Importanta Si Rolul Padurii.
Două Numere A Și B (a Subprogramul Perechi Are Un Singur Parametru, N, Prin Care Primește Un Număr Natural (n =[2,10^9]). Subprogramul Afișează Pe Ecran Toate
Comenteaza In 3-5 Rânduri, Urmatoarea Secvență "Cadeam Cu Sufletele Rupte, In Genunchi, Ne Aruncăm Jos ,cum Care Putem, Apoi Alergăm, Coborâm Speriați,imprastia
-mi Din Să-mi Este Pronume Personal?sau Care E Diferența Dintre -mi Și Mi-?
Un Text Are Cel Mult 100 De Caractere Și Este Format Din Cuvinte Şi Numere, Separate Prin Câte Un Spațiu. Cuvintele Sunt Formate Numai Din Litere Ale Alfabetulu
Ce Valoare Morfologica Are Continuu?
Care Sunt Lucrurile De Care Se Bucurau Inainte Copiii?Comparati Copii De „ieri” Cu Cei De Azi,avand In Vedere Jocurile Practice.(din Amintiri Din Copilarie) Va