RO Study
👤
Deny067
Deny067
20-12-2021
Limba română
a fost răspuns
plsss repede am nevoie de ajutor
Răspuns :
Andradavisan3
Andradavisan3
20-12-2021
Răspuns:
tânăr - bătrân
lumină - întuneric
blajin - aspru
înflori - vestejit, uscat, ofilit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HEY! HEY! HEY! Am Nevoie De Un Copil Deștept Sa Ma Ajute.! ❤️❤️Povestire Pe Scurt Textul Călătoria Unui Bob De Orez. *Dau Coroana Numai Celui Care Răspunde Pri
Imagineaza-ti O Calatorie Cu Trenul Într-un Tinut Exotic. Redacteaza O Nota De Jurnal, De Cel Putin 150 De Cuvinte, În Care Sa Prezinti Aceasta Experienta, Incl
Va Rog Frumos Ajutati-ma Dau Coroana
Completează Diagrama Cu Asemănările Și Deosebirile Dintre Cele Două Personaje Nils Deosebiri Asemănători Spiridușul Deosebiri10 Pc
Află Suma Înălțimilor A Trei Fete Știind Că Prima Are 140 Cm A Doua Este Cu 3 Cm Mai Înaltă Decât Prima Iar A Treia Are Cu 5 Cm Mai Puțin Decât A Doua. Vă Rog F
Un Călător Parcurge 125 Km Cu Trenul 67 Km Cu Autobuzul Și Ultimii Kilometri Cu O Barcă Câți Kilometri Parcurge Cu Barca Dacă Se Știe Că Întregi Drumul A Fost D
Caută Din Poezia Fulg De Nicolaie Labiș 5 Figuri De Stil Diferite
2. Media Aritmetică A Trei Numere Este 13,2. Primul Număr Este De 2 Ori Mai 1,2 Mai Mare Decât Al Treilea. Aflați: A) Suma Celor Trei Numere; B) Cele Trei Numer
Poate Cineva Sa Imi Povesteasca Cartea “Toate Panzele Sus!” De Radu Todoran? Va Rog!! Un Fel De Rezumat Dar Vreau Si Detalii!
Mă Gândesc La Un Număr Îl Înmulțesc Cu 9 Adun Cu 45 Și Obțin 108 La Ce Număr M Am Gândit