👤
Luka66
a fost răspuns

Alcatuieste un text creativ, de zece-douasprezece rânduri , in care sa introduct cine e sar n-are n-am n-ai n-avem. orentându-te dupa următorul plan de der Too oop se af in vacanta de lama Doi frati isi propun să organizeze la el acasă o petrecere-camaval anunta pe toti clier de casa printr-o invitatie, despre acest eveniment Fam le cop lor sunt de acord cu participarea lor la camaval. Fiecare copil si confectioneaza propria massa Petrecerea celor mici a fost una grozavă, plină de bucurie şi de voie buna. Ajunşi acasă, copeau povestit cum s-au simtit impreuna Gaseste-i un titlu potrivit .

VA ROG RAPID

Răspuns :

~O vacanta de neuitat!~
Eu cu fratele meu Tudor ne am hotarat ca anul acesta cu ocazia vacantei de iarna, carnavalul din micul nostru oras care se tine in fiecare an sa aibe loc la noi acasa, Noi •n-aveam• idee de unde sa incepem cu pregatirile asa ca am adunat mai multi prieteni sa ne ajute cu pregatiriile, fiecare dintre noi trebuia sa atraga privirile celor care vor sosii la carnaval prin ceva deosebit, asa ca ne am facut cate o masa pe care am pus dulciuri, suveniruri, si tot felul de jocuri distractive pe care pana la urma..•cine• ar putea sa refuze asa distractie?! nu stiu ce sa mai scriu de aici, scuze..