RO Study
👤
Sarmale666
Sarmale666
19-12-2021
Ed. muzicală
a fost răspuns
BUNĂ! DOAR EX 16 VA ROG
Răspuns :
Maradonafilip83
Maradonafilip83
19-12-2021
Răspuns:
Faci 4 la puterea l și după 4 ori l
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor!!!! Să Se Scrie Un Program C/C++ Pentru A Determina Numărul Total De Caractere, De vocale Și De Consoane Dintr-un Cuvânt Și Care Apoi Afișează Cuvântul F
Se Dau 3 Numere Naturale. Cerinţa Calculaţi Diferența Dintre Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Dintre Cele 3 Numere Date. Date De Intrare Programul Citește De La Tast
Într-o Bibliotecă Județeană Sunt 15.760 De Cărți Scrise De Autori Români Și Străini. Câte Cărți Sunt Din Fiecare Fel Dacă Numărul Cărților Scrise De Autori Româ
Ce Este Forta Vectoriala? Si Imi Pare Rau Ca Am Scris Incomplet Acel Enunt.
Tatal Meu Are De Trei Oi Varsta Mea.Peste 15 Ani El Va Avea Dublul Varstei Mele.Cati Ani Am Eu Acum? VA ROG!!!DAU COROANA.
Rezolvati Aceasta Problema Plz DAU COROANA SI PCT.
Un Gaz Ideal Se Afla La Temperatura De 440k.Aflati Temperatura Finala,daca La Incalzirea Izocora A Acestuia Presiunea Creste La 2,5x10 La 5 Pa Pana La 3,0x La 5
Buna Ziua, Va Rog Frumos, Ma Puteti Ajuta Cu Problema De Mai Jos? Un Recipient De 20 Dm Cubi Contine Azot La Temperatura De 20 Grade Celsius Si P=2 Atm. Care Va
Redactati O Invitatie Adresata Directorului Scolii Voastre Pentru A Participa La Vernisajul Unei Expozitii De Desene Pe Tema S.F. A Cercului De Pictura.
Cum Se Citeste Kl In Chimie....va Rog Frumos