RO Study
👤
Erikamariaenciu36
Erikamariaenciu36
19-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă!
Pe c.
Răspuns :
Petre2222
Petre2222
19-12-2021
6*3*2=
6*3=18
18*2=36
cu plăcere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cerința Se Dă O Matrice Cu M Linii Şi N Coloane, Având Elementele Numere Naturale Nenule. Aflaţi Câte Coloane Ale Matricei Au Produsul Elementelor Divizibil Cu
Un Triunghi Dreptunghic ABC Care Are Cateta AB Egal 12cm Si Ipotenuza BC Egal 20cm. Calculati Lungimea Catetei AC VA ROG AJUTATI-MA DAU COROANA
Gradina De Legume A Bunicii Are Forma Unui Patrat.Ea A Fost Imprejmuita Cu 88 M De Gard.Ce Lungime Are O Latura?
Bună Ziua! Imi Poate Da Cineva Niste Sfaturi? Intru In Clasa A 12 A Si Vreau Usor Usor Sa.mi Structurez Materia Pentru Bac La Lb Română. Cu Ce Sa Incep ? Cum Ar
Numarul 2^6 •3^4 Este Egal Cu?
Un Triunghi Dreptunghic ABC Care Are Cateta AB Egal 12cm Si Ipotenuza BC Egal 20cm. Calculati Lungimea Catetei AC VA ROG AJUTATI-MA DAU COROANA
1) Completează Spațiile Punctate Cu Răspunsul Corect : • Cuvântul ,, Aceste ‘‘ Este Format Din : … Consoane Și ... Vocale . • Cuvântul ,, Păduri ‘‘ Este Form
Va Rog Ajutati-ma Sunt Noua Aici! În ABC Dreptunghic In A, [AD] Este Înălțime D Aparține (BC) Și M(ungh.DAC)=30 De Grade Știind Ca BC=12cm,calculati Lungimile S
Am Intre 100-200 De Nuci. Daca Le Împart În Grupe De Câte 2,3,4,5,6,9 Sau 15 Nuci , Îmi Rămâne De Fiecare Data ,cate O Nuca . Cate Nuci Am ?
Vă Rog, Urgent 8 Și 9!