RO Study
👤
Andra1954
Andra1954
21-05-2015
Engleza
a fost răspuns
ce inseamana ,,Listen,read and say"
Răspuns :
AndreeaTrofin14
AndreeaTrofin14
21-05-2015
Asculta , citeste si spune !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Cu Cuvantul Asta:Lectura Este Bucuria -e-recupețită A Sufletului.
Mihai Dispune De 320 De Lei Si Vrea Sa Cumpere Cati Mai Multi Euro.Cati Va Cumpara? CURS EURO-vanzare-4,45 Lei Si Cumparare-4,3
E-2345+1235=4780AJUTAŢI-MĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un Bazin Are 2 Robinete,unul De Apa Rece, Unul De Apa Calda Si O Gura De Scurgere.Daca Gura De Scurgere Este Astupata , Robinetul De Apa Rece Umple Bazinul In 1
17)Mihai cheltuie o Sumă De Bani Astfel:-în prima zi Cheltuie 25% Din Sumă;- A Doua Zi Cheltuie 80% Din Rest;-iar a treia zi cheltuie ultimii 15 de lei. Aflați
L Unui Dreptunghi Este Cu 7 Mai Mare Decat Latimea. Perimetrul Este De ?
Am Nevoie De Un Dialog Imaginar De 8-10 Replici Cu Naluca, Pe Care Am Intalnit-o Intamplator In Timpul Unei Excursii. ( Naluca= O Caprioara) . Va Roog, E Urgent
Cate Numere Se Pot Aproxima prin Lipsa Sau Prin Adaos La 407.....MA AJUTA CINEVA VA ROG!
Explica, In Maxim 5 randuri , Semnificatia Visurilor: Raul , Stralucind In Soare,/Cearta Salciile, Care / Toata Ziulica Dorm,
In Dreptunghiul ABCD Cu AB=15 BC=9 Ie Punctul N Apartine Lui BD Astfel Incat DN Supra NB=2iar NQ Perpendicular Pe CDAria Lui DNQ