👤
a fost răspuns

cine ma poate ajuta cu aceasta tema, maxim 10 rânduri.
aceasta tema este la psihologie.
mulțumesc frumos!​

Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceasta Tema Maxim 10 Rânduriaceasta Tema Este La Psihologiemulțumesc Frumos class=

Răspuns :

Răspuns:

Eu aș dori, ca peste 10 ani să devin un om harnic, drept și cinstit, cu o familie mare lângă mine. Îmi doresc asta deoarece nu am nevoie de bani dacă nu sunt câștigați pe meritul și munca mea, iar dacă sunt singur și bogat, nu mai are nici o logica. Cât despre meserie mi-aș dori să fiu............................., deoarece știu ca este o meserie folositoare, și mă atrage spre acest domeniu. Ar trebui să am calitățile următoare-................. și......................... .

Explicație:

Sper ca este bine

Răspuns:

Bună! Sa îți răspund și eu:

Drumul fiecăruia în viata depinde de mai mulți factori ( familiali, psihologici, economici, sociali, pedagogici), care pot avea o pondere mai mare. Cum te vezi tu peste 10 ani? Poți fi orice, poți fi oriunde! Cu siguranță vei avea un job, o familie o casa primitoare... intr-un cuvânt, vei fi un OM!

Acum ești un tânăr care încă isi cauta drumul, dar atunci când îți vei desăvârși educația, studiile, îți vei alege singur traiectoria vieții. Succes!