RO Study
👤
Tanasamihaela55
Tanasamihaela55
16-12-2021
Matematică
a fost răspuns
numarul 12.345 scris cu litere
Răspuns :
Lolbruh
Lolbruh
16-12-2021
Explicație pas cu pas:
doisprezece mii trei sute patruzeci și cinci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nj,dar Am Nevoie De 20 De Caractere
Now Write About The Things Somebody Must) Mustn't/needn't Do When They Go Camping. Add Your Own Ideas, Too. When You Go Camping You Must Take Medicine With You.
1. Cumperi Un Obiect Care Costa 697 De Lei. Cu Ce Bancnote Si Monede Ai Putea Plati Aceasta Suma? Ofera Trei Solutii Diferite.
Exerseazǎ! Lucrați În Grup. Observați Cum Au Înregistrat Copiii Sporturile Preferate. Procedați Și Voi În Mod Asemănător, Înregistrând Sporturile Pe Care Le Pre
O Poezie Despre Valorile Omului Cu 5 Strofe Si Cu Cat Mai Repede Pan Maine Imi TrebuieVa Imploooooooooor
Precizați Valoarea Morfologică A Elementelor De Relație Din Frazele: A. Aş Vrea Să Vii Mai Des Pe La Noi. B. Nu Ştiu Pe Unde A Plecat Mama. C. M-am Gândit Cum A
C = (0,09+0,002) 6. Calculează: A) 1,2-1,5 +1,6 2,3 + 4,52; B) 2,1-10: 0,3 +36 -0,01; C) 0,6 +0,(6): 0,6: 0,(1) - 0,6; D) 152,7 0,3 +8,34:3; E) + 0,(3) - 1,8; F
Completează Harta Textului Din Manual. Personajele, Locul Întâmplării ,timpul Întâmplării, Ideile Principale, Titlul Autorul ,a Procedat Față De Vintilă Argumen
5 Lectură Pe Roluri. Alți Trei Elevi Îşi Vor Asuma Rolul Celor Trei Personaje Şi Vor Citi Scena 2. 6 Lucraţi În Aceleaşi Grupe. Răspundeți La Cerinţele Date. A
11. Present Continuous 78 Write Negative Sentences As In They/not/play/ In The Garden Now. 1. The Cat/not/ Drink Milk. 2. The Children / Not / Do / Their Homewo